2023 vuosikokousmateriaalit
Vuosikokous esityslista (PDF)
Tilinpäätös 2022 (PDF)
Toimintakertomus 2022 (PDF)
Toimintasuunnitelma 2023 (PDF)
2022 vuosikokousmateriaalit
Vuosikokous esityslista (PDF)
Tilinpäätös 2021 (PDF)
Toimintakertomus 2021 (PDF)
Toimintasuunnitelma 2022 (PDF)
2021 vuosikokousmateriaalit
Vuosikokous esityslista (PDF)
Seuran tilinpäätös 2020 (PDF)
Toimintasuunnitelma 2021 (PDF)
Toimintakertomus 2020 (PDF)
2020 vuosikokousmateriaalit
Vuosikokous esityslista (PDF)
Seuran tuloslaskelma ja tase 2019 (PDF)
Toimintasuunnitelma 2020 (PDF)
Toimintakertomus 2019 (PDF)
2019 vuosikokousmateriaalit
Esityslista
Toimintakertomus
Toimintasuunnitelma
Tilinpäätös
2018 vuosikokousmateriaalit
Esityslista
Toimintakertomus
Toimintasuunnitelma
Tilinpäätös
2017 vuosikokousmateriaalit
Esityslista
Toimintakertomus
Toimintasuunnitelma
Tilinpäätös
2016 vuosikokousmateriaalit
Esityslista
Toimintakertomus
Toimintasuunnitelma
Tilinpäätös
2015 vuosikokousmateriaalit>
Esityslista
Toimintakertomus
Toimintasuunnitelma
Tilinpäätös
2014 vuosikokousmateriaalit
Esityslista
Toimintakertomus
Toimintasuunnitelma
Tilinpäätös
Tiivistelmä Julia Latikka
2013 vuosikokousmateriaalit
Esityslista
Toimintakertomus
Toimintasuunnitelma
Tilinpäätös
Tiivistelmä Jukkolan esitys
Meijeritieteellisen seuran 75-vuotisjuhlaseminaari järjestettiin ke 10.10.2012
Viikissä klo 12-16 (B-talo, luentosali 6)
Seminaarikutsu ja ohjelma
MTS:n vuosikokous ke 23.5.2012 Valio Oy:n Tutkimus- ja tuotekehitysyksikössä.
Iltapäivän ohjelma: klo 14.00 ETM Väinö Saarentolan esitelmä aiheesta Mikro-
ja ultrasuodatustekniikka edamjuuston valmistuksessa. n. klo 14.30 vuosikokous
Vuosikokouksen esityslista (pdf)
Toimintakertomus (pdf)
Toimintasuunnitelma 2012 (pdf)
Tilinpäätös 2011 (pdf)
aiemmat vuosikokoukset
|